PROGRAMUL DE STUDIU 0411.1 Contabilitate

 

Programul Contabilitate are drept obiectiv formarea specialiștilor calificați în domeniul contabilității, auditului, fiscalității și analizei economico-financiare. Programul este conceput din perspectiva de a oferi viitorilor specialiști un avantaj competitiv pe piața munсii și abilități din activitatea reală pentru o varietate de roluri contabile.

 

Specialitatea Contabilitate este una din cele, care – indiferent de progresul tehnico-științific – rămâne necesară pentru o activitate prosperă a oricărei organizații. Contabilitatea presupune activități diverse și extrem de importante pentru funcționarea corectă și eficientă a companiei, iar informațiile rezultate din acestea îl vor ajuta pe manager să ia deciziile potrivite pentru a asigura dezvoltarea durabilă a firmei.

 

Absolvirea programului Contabilitate oferă numeroase oportunități pentru construirea unei cariere și un spectru larg de posibilități de angajare în cadrul funcțiunii financiar-contabile a organizațiilor din diferite sectoare economice. Absolvenții programului pot activa atât în cadrul întreprinderilor private, cât și în cadrul autorităților publice, în calitate de: contabil, contabil-șef, director financiar, auditor, consultant în domeniul financiar-contabil, inspector fiscal.