Rafael CILOCI

Decan, conf. univ., dr.

Contacte: 069 15 92 00

rafael.ciloci@fieb.utm.md

 

 

 

 

 

 

 

Facultatea Inginerie Economică şi Business reprezintă o comunitate ambiţioasă, cu scopuri mari, unde studenţii pot obţine competenţele necesare pentru o carieră de succes şi un viitor prosper. Suntem recunoscuţi pentru studiile de calitate şi ne mândrim cu absolvenţii noştri care beneficiază de numeroase avantaje la locul de muncă sau au iniţiat propriile afaceri.

Programul nostru de studii este focusat pe aspecte teoretice şi multă practică, iar pe parcursul studiilor studenţii sunt ghidaţi şi motivaţi de cadre didactice cu experienţă. Aici îi aşteaptă noi prieteni activi, cursuri interesante, proiecte în care aplică cele învăţate, dar şi multe alte activităţi unde îşi vei dezvoltă gândirea strategică, creativitatea, ideile originale şi talentele.

Datorită parteneriatelor noastre au şansa de a face stagii de practică atât în companiile din ţară, cât şi de peste hotare. În plus, beneficiază de burse internaţionale de studii. Pentru a se dezvolta pe deplin în domeniul ales, noi oferim săli de curs dotate cu echipamente moderne, acces la Internet, bibliotecă, laboratoare pentru activităţi practice şi încă multe alte oportunităţi.

Caracteristic pentru echipa FIEB este spiritul dinamic, plin de entuziasm, mereu în căutarea succesului. Pasiunea noastră comună – economie şi business ne motivează să realizăm lucruri mari. Porneşte la drum împreună cu FIEB. Niciodată nu e prea târziu sau prea devreme pentru a a-ţi urma pasiunea.


Facultatea Inginerie Economică și Business şi-a început activitatea în 2003. Pe parcursul anilor, FIEB a dezvoltat o comunitate ambițioasă, focusată pe succes, care o feră studii de calitate și înalte perspective în carieră.

Realizările FIEB înseamnă:

  • peste 360 de studenţi entuziaşti
  • Business-centru pentru asistență antreprenorială și management în afacerile mici şi mijlocii
  • Bibliotecă specializată
  • Parteneriate cu universităţi de peste hotare
  • Mobilităţi academice
  • Stagii de practică în organizaţii şi companii de top
  • Program de master „Real estate economics” în parteneriat cu Olanda şi Suedia