Andrei VARTIC, absolvent FIEB-UTM: „La Universitatea Tehnică a Moldovei mi-am transformat visele în realitate”

În drumul către succes, fiecare dintre noi întâmpină provocări și obstacole, dar ceea ce contează cu adevărat este modul în care răspundem acestor provocări și cum ne folosim de ele pentru a ne construi viitorul. Parcursul lui Andrei VARTIC la Universitatea Tehnică a Moldovei este un exemplu notabil al transformării viselor în realitate și al dedicării pentru atingerea excelenței în educație și carieră.

Angajamentul său plenar în procesul de învățare și dezvoltare continuă au fost evidente pe parcursul întregului traseu universitar, devenind unul dintre cei mai buni studenți ai Facultății Inginerie Economică și Business. Alegând să studieze în cadrul programului de „Business și Administrare”, Andrei și-a dorit să-și perfecționeze abilitățile de lider și să înțeleagă mai profund procesele economice.

Chiar și în fața restricțiilor impuse de pandemie, a continuat să se evidențieze prin nivelul ridicat de pregătire și prin cunoștințele practice acumulate, iar  continuarea studiilor la ciclul master a fost o confirmare a potențialului său și o oportunitate pentru a-și aprofunda cunoștințele în domeniu. În 2023, absolvind cu succes ciclul II în „Administrarea afacerilor”, Andrei a demonstrat că determinarea și pasiunea pot fi transformate în realizări remarcabile.

Aici, la Universitatea Tehnică a Moldovei, și-a construit temelia pentru viitorul său profesional. Actualmente, el activează cu succes în cadrul unei companii de prestigiu, contribuind la prosperitatea acesteia și fiind recunoscut pentru rezultatele obținute. De la stagii și training-uri până la deplasări și experiențe practice, totul a devenit posibil datorită pregătirii solide și a încrederii acumulate la Universitatea Tehnică.

Actualmente Andrei activează în cadrul companiei SA „DAAC Hermes” și contribuie cu sârguința la prosperitatea acestei companiei. Compania DAAC Hermes S.A. se ocupă cu comercializarea automobilelor și este dealer oficial al renumitelor branduri: Land Rover, Jaguar, Volvo, Škoda, Ford, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Suzuki și Geely. Andrei ocupă funcția de Consilier Vânzări și se bucură de stimă din partea conducerii acesteia pentru rezultatele obținute. Deplasări, stagii și training-uri reprezintă o parte din viața pe care Andrei a visat-o, iar datorită cunoștințelor dobândite la Universitatea Tehnică, toate acestea au devenit realitate!

Parcursul lui Andrei VARTIC este un exemplu inspirațional pentru toți studenții UTM, demonstrând că nu există limite pentru ceea ce putem realiza atunci când avem determinare, pasiune și o bază solidă de cunoștințe.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *