NADEJDA DIDENCO, DESPRE OPORTUNITĂȚI, ATUURI ȘI CEI MAI BUNI ȘI PRIETENOȘI PROFESORI DE LA FIEB-UTM

Nadejda DIDENCO, absolventă a Facultății Inginerie Economică și Business, programul de studii „Business și administrare”, Universitatea Tehnică a Moldovei, actualmente dezvoltă domeniul marketingului într-o companie din Marea Britanie. Spune că își datorează succesul oportunităților pe care i le-a oferit Universitatea, dar și celor mai buni și prietenoși profesori de la FIEB – Rafael CILOCI, Stela CUCOȘ, Rina ȚURCAN, Alina STRATILA, Ala OBERȘT, Cornelia CRUCERESCU, iar lista ar putea continua, incluzându-i pe toți profesorii care au ghidat-o pe parcursul studiilor, fiecare dintre ei fiindu-i alături în momentul potrivit ca să o susțină, să o încurajeze.

– Le sunt extrem de recunoscătoare profesorilor mei pentru că au crezut în mine. Tocmai de aceea, pe parcursul anilor, am fost selectată ca membră a Comisiei de Evaluare Externă în cadrul ANACEC, ulterior ca asistentă în domeniul audit și standardizare, unde am făcut parte dintr-o echipă de specialiști germani.

Un impact important pe parcursul celor 3 ani de facultate a fost experiența în mobilitatea Erasmus. Această mobilitate a venit cu o mulțime de beneficii, prieteni noi, experiențe unice, locuri care îți taie respirația. Iar faptul că vorbesc engleza cu încredere a fost un mare atu pentru mine, ceea ce m-a încurajat să prezint în engleză și teza de licență. M-am simțit mândră să culeg roadele atât de repede.

Am fost inspirată dar totodată și interesată de dezvoltarea durabilă în urma participării la un seminar pe această tema, condusă de către doamna conf. univ., dr.  Cornelia CRUCERESCU. Atunci am înțeles că vreau să știu mai multe și ar fi o idee bună dacă aș scrie teza de licență pe această temă. Profesorii mi-au încurajat inițiativa de a scrie teza de licență pe tema “Importanța dezvoltării durabile în cadrul companiei KIRSAN COM. Metode și strategii”. Ghidată de către domnul decan al FIEB, conf. univ., dr. Rafael CILOCI, am susținut cu brio ultima etapă pentru a absolvi ciclul I, licența. (Detalii lnk)