MASTER 2020, FIEB: DIMENSIUNI INTERNAȚIONALE

Studenții Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (România) au susținut cu brio tezele de master la Facultatea Inginerie Economică și Business a Universității Tehnice a Moldovei, înscriind astfel o nouă filă în colaborarea bilaterală UTM-USV, care suplimentează cu succes activitățile și evenimentele desfășurate în comun atât în domeniul educațional, cât și științific.

Prevederile Acordului de dublă diplomă reprezintă un parcurs nu doar într-un singur sens, ci în ambele. Astfel că nu doar studenții noștri au posibilitatea de a urma un program de master peste hotare, dar și studenții Universității din Suceava beneficiază de oportunitatea de a obține diploma UTM. Este o excelentă modalitate de a dezvolta parteneriate, contribuind prin noi abordări și viziuni la consolidarea procesului educațional.

Profesorii FIEB-UTM au apreciat efortul studenților USV de a-și racorda tezele de master la cerințele UTM, implicând un volum de lucru mai mare. În condițiile actuale de pandemie, au fost necesare și măsuri organizaționale și IT specifice, pentru a asigura buna desfășurare a susținerii. (Detalii link)