MESAJUL STUDENTILOR PROGRAMULUI BUSINESS ȘI ADMINISTRARE CĂTRE COMUNITATEA ACADEMICĂ

Studenții programului BUSINESS ȘI ADMINISTRARE sunt mereu activi în desfășurarea procesului de studii, inclusiv și în inițiativele extra curriculare. Nu este excepție și cazul de auto implicare entuziastă în realizarea sarcinii curioase, propuse de Șeful de program STRATILA Alina.

În perioada desfășurării evenimentului ”Zilele Ușilor Deschise” organizat anual de UTM, o echipă de studenți s-au manifestat activ în crearea materialelor promoționale pentru atragerea abiturienților.

Necătând la faptul că tinerii sunt practic la început de cale de formare profesională, fiind studenții anului 1 și 2, deja ”viitorii” manageri-economiști au simțit gustul de satisfacție de a fi student la UTM! Este vorba de studenții gr.BA-191: BOBEICO Anastasia, BUGAEVSCHI Vladislava, LEBEDEVA Iulia, POPESCU Cristian și gr.BA-202: NEDEALCOVA Olga.

Studenții își dau seama cât de importantă (prin exemplu propriu) este aceasta modalitate de a comunica viitorilor studenți despre avantajele studiilor la acest program. Cândva decizia hotărâtoare a acestora privind studiile la BUSINESS ȘI ADMINISTRARE a fost luată în urma vizualizării unui material asemănător.

Echipați cu telefoane mobile și asimilând de sine stătător softuri specializate în video editare (VideoPad Video Editor – NCH Software, Adobe Photoshop, Convert Video etc.), tinerii au captat materiale foto și video, ce au servit drept bază pentru crearea mesajelor emoționale și sincere viitorilor studenți ai programului BUSINESS ȘI ADMINISTRARE. Fiecare din ei a găsit acele cuvinte potrivite, care sună convingător.