LEBEDEVA IULIA: STUDIILE LA BUSINESS SI ADMINISTRARE – PRIMUL TĂU PAS CĂTRE O CARIERĂ DE SUCCES!

 

Studenta programului de studii BUSINESS SI ADMINISTRARE Iulia LEBEDEVA consideră că această specialitate deschide oportunități de angajare în companii de top din diverse domenii de activitate. Universitatea Tehnică oferă posibilitatea de a învăța atât în limba română, cât și în limba rusă, la fel si unele cursuri în limba engleză, ceea ce extinde orizontul perspectivelor profesionale.

După opinia Iuliei, misiunea specialității BUSINESS SI ADMINISTRARE este de a pregăti manageri și economiști care cunosc aspectele tehnice, informaționale și tehnologice de producție și sunt pregătiți pentru orice provocări.

Programul de studii se îmbunătățește în conformitate cu cerințele moderne și vizează dezvoltarea competențelor profesionale.

Studenții primesc nu doar cunoștințe, dar un mod de gândire antreprenorial, o oportunitate de a privi prin alt unghiul la probleme vechi, idei proaspete și noi oportunități.

LEBEDEVA IULIA: Viața este o oportunitate, dar numai cei curajoși profită de ea! Ia totul de la viață, cucerește noi vârfuri, fii lider, alege BUSINESS SI ADMINISTRARE!